بقائی: سکوت نهادهای ذیربط بین‌المللی در قبال جنایت رژیم اسرائیل موجب مسئولیت آنها است
ضمن محکومیت تهاجم وحشیانه نظامیان رژیم اسرائیل به بیمارستان کمال عدوان در غزه؛

بقائی: سکوت نهادهای ذیربط بین‌المللی در قبال جنایت رژیم اسرائیل موجب مسئولیت آنها است

ببینید | هشدار درباره وقوع فاجعه انسانی در غزه

رئیس بیمارستان کمال عدوان غزه تاکید کرد صدها بیمار در غزه به عمل جراحی نیاز دارند که به دلیل کمبود لوازم و تجهیزات پزشکی و نبود تخصص های لازم انجام نمی شود.
کد خبر: ۱۴۷۱۳۵۷

به گزارش جام جم آنلاین، حسام ادریس «ابو صفیه» رئیس بیمارستان کمال عدوان غزه در گفت و گوی اختصاصی با شبکه العالم گفت: عوامل زیادی به شیوع بیماری‌های همه گیر و بیماری‌ها در شمال باریکه غزه منجر شده است که از جمله آن‌ها می‌توان به کمبود آب سالم و عدم دسترسی به آن اشاره کرد.

برخی منابع پزشکی امروز (سه شنبه) اعلام کردند از زمان آغاز حملات رژیم صهیونیستی در هفتم اکتبر گذشته تاکنون شمار شهدای باریکه غزه به ۴۰ هزار و ۸۱۹ نفر افزایش یافته است که بیشتر آن‌ها کودک و زن هستند.
 
این منابع افزودند: شمار شهدا از آغاز حملات به ۹۴ هزار و ۲۹۱ نفر افزایش یافته است و هزاران قربانی همچنان زیر آوار هستند.
 
این منابع خاطرنشان کرد: نیرو‌های اشغالگر طی ۲۴ ساعت گذشته، ۳ قتل عام علیه خانواده‌ها در باریکه غزه انجام دادند که به شهادت ۳۳ شهروند فلسطینی و زخمی شدن ۶۷ نفر دیگر منجر شد.
 
این منابع افزودند: تعدادی از قربانیان هنوز زیر آوار‌ها هستند و تیم‌های امدادی و دفاع مدنی قادر به رسیدن به آن‌ها نیستند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها